Pranarôm Hazelnoot 50ml

Pranarôm Hazelnoot 50ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 9,03

De Multitasker! Dé neutrale olie die makkelijk is in gebruik. Haar zachtheid gaat hand in hand met haar eenvoud om heel de familie blij te maken. Deze plantaardige olie van hazelnoot dringt snel in, zorgt voor een zijdezachte huid en ruikt heerlijk naar herfstvruchten. Ze wordt gebruikt als basis voor aromatherapeutische bereidingen of voor het versterken van de doffe huid of huid met problemen. Tijdens een massage verwarmt ze het lichaam en verspreidt ze snel en goed de eventuele essentiële oliën van een samenstelling.
In de keuken komt de heerlijke hazelnotensmaak ook van pas in sommige desserts of gerechten binnen het kader van een dieet.

Ingrediënten:
Samenstelling in één oogopslag: iets meer dan vier vijfde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9), iets minder dan een tiende meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Vitamine E en antioxiderende fytosterolen.

Hoe te gebruiken:
10 g (1 soeplepel) per dag. Cosmetisch gebruik: geschikt voor huidmassage met of zonder essentiële oliën. Verzorgt gevoelige huiden. Massage(olie): de Hazelnoot plantaardige olie is ideaal voor een massage van heel het lichaam. Voor een gepersonaliseerde lichaamsmassage telt u steeds maximaal 8 druppels essentiële olie naar keuze per 10ml plantaardige olie.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis