Pranarôm Jojoba bio 50ml

Pranarôm Jojoba bio 50ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 15,35

Het goud van de Inca’s! Jojoba is een vloeibare plantaardige was die erg verwant is aan de huid en die geschikt is voor alle cosmetische en anti-verouderingsbehandelingen, zelfs op een vette huid! Trekt heel goed in en zorgt voor een zijdezachte huid!
Jojoba was de bondgenoot van de Inca-traditie. De volkeren van Centraal- en Zuid-Amerika gebruikten ze bijvoorbeeld om zich tegen de zon te beschermen. Vandaag vinden we jojoba terug in vele cosmetische bereidingen die de afscheiding van talg regelen of die fijne, droge of breekbare haren mooier maken.

Ingrediënten:
Samenstelling in één oogopslag: een erg bijzondere samenstelling, want het is eerder een was dan een olie met iets meer dan 80% enkelvoudig onverzadigde vetzuren (waarvan vooral gadoleïnezuur en erucazuur, dat zijn goede hydraterende bestanddelen) en ceramiden. Een profiel gelijkend op menselijke talg.

Hoe te gebruiken:
Op de huid aanbrengen en masseren tot volledige doordringing.
Cosmetisch gebruik: geschikt voor gemengde of vette huiden. Brengt evenwicht in de zuurtegraad van de huid, verzorgt het haar. Jojoba is ook een goede natuurlijke ontschminker.
Bij vet haar: de olie 20 minuten voor de shampoo op de wortels aanbrengen.
Bij droog haar: volledig insmeren en met een warme en natte handdoek omwikkelen.
Beschadigde handen: voor heel droge handen kan je de handen inwrijven met 2 tot 3 druppels Jojoba, na elke wasbeurt. Deze olie worden goed opgenomen en zorgen voor zijdezachte handen. Het is dus mogelijk ze er meerdere keren per dag mee in te wrijven.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis