Pranarôm Karité boter bio 100ml

Pranarôm Karité boter bio 100ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 14,37

Beschermende balsem van het hoogste karaat! Deze zachte plantaardige boter is dé favoriet van Afrikaanse moeders voor de gezondheid en de schoonheidsverzorging van hun familie. Deze vaste boter smelt bij het aanbrengen gemakkelijk in de handen of kan au bain-marie worden gesmolten voor de bereiding van balsems of maskers. Ze beschermt, versoepelt, vernieuwt en voedt!
Zwangere vrouwen zullen het geweldig vinden om deze balsem vanaf het begin van de zwangerschap op de buik en de heupen aan te brengen. Ook bij baby’s is ze ideaal tegen een droge of beschadigde huid. Heel je leven lang helpt karitéboter je het best!

Ingrediënten:
Samenstelling in één oogopslag: bijna de helft bestaat uit enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Iets meer dan de helft verzadigde vetzuren (waarvan vooral stearinezuur dat zuivert en verwant is aan de huid en het haar). Veel onverzeepbare bestanddelen die bekend staan om hun ontstekingsremmende werking.

Hoe te gebruiken:
Voor het gelaat en het lichaam: breng een nootje (of meer voor het lichaam) Karitéboter aan en masseer in van beneden naar boven.
Voor het haar: breng aan op het haar, bedek met een warme handdoek en laat gedurende 20 minuten inwerken of beter nog, gedurende de hele nacht. Was het haar vervolgens met een zachte shampoo. 

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis