Pranarôm Macadamia bio 50ml

Pranarôm Macadamia bio 50ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 8,95

Eenvoud en doeltreffendheid! Macadamia lijkt erg op zoete amandel wat de eigenschappen betreft, maar ruikt lekkerder en dringt sneller door. Deze olie is dan ook geschikt voor alles binnen de cosmetica: ze hydrateert de huid, het haar en de nagels buitengewoon goed!
Deze olie is erg geliefd door massagetherapeuten omdat de textuur en geur voor een bijzonder aangename massage zorgen. Sommige liefhebbers ontschminken zich met wat macadamiaolie op een vochtig en uitgewrongen sponsje, zo zacht is ze! Een aantal druppels op een ijsje of een boterham ter vervanging van boter doen kinderen met een glimlach van nieuwe dingen proeven.

Ingrediënten:
Samenstelling in één oogopslag: iets meer dan drie kwart enkelvoudig verzadigde vetzuren (omega 9 waarvan het erg hydraterende palmitoleïnezuur en oliezuur). Ongeveer een tiende verzadigde vetzuren (palmitinezuur).

Hoe te gebruiken:
10 g (1 soeplepel) per dag. 
Cosmetisch gebruik: geschikt voor huidmassage met of zonder essentiële oliën.
Ontschminken: breng op een vochtig en uitgewrongen doekje of sponsje enkele druppels Macadamia aan. Breng dit voorzichtig op het gelaat aan en wrijf zachtjes om de make-up te verwijderen. Spoel met een hydrolaat, versterkende lotion of mineraalwater.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis