Pranarôm Muskusroos bio 50ml

Pranarôm Muskusroos bio 50ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 14,83

Middeltjes tegen veroudering bestaan niet, toch?! Muskusroos is een klassieker voor de huid en het gehele organisme. Deze schitterende olie, rijk aan omega 3, is mooi oranje dankzij de vitamines die ze bevat. Ze bevordert de hernieuwing van de huid en ‘lift’ de huid.
De muskusroos is een bloem die in het wild groeit met buitengewoon positieve eigenschappen. Het is het zaad rozenstruik, verwant aan de meidoorn, waar men de kostbare plantaardige olie uithaalt die werkt tegen verouderingstekenen en wondhelend is.

Ingrediënten:
Samenstelling in één oogopslag: iets meer dan een zesde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Ongeveer drie kwart meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6 en ongeveer 33% omega 3, dat is een fantastisch evenwicht tussen kostbare essentiële vetzuren!). Vitamine E en carotenoïden (waarvan retinol).

Hoe te gebruiken:
10g (1 soeplepel) per dag. Geschikt voor alle huidtypes. Vertraagt de veroudering. Wordt gebruikt als voedende dag- of nachtcrème (een kwartier voor het make-up of het gaan slapen aanbrengen).

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis