Pranarôm Neusspray

Pranarôm Neusspray

Levering 2-3 Werkdagen
€ 12,90

Wij hebben een neus voor wat goed voor jou is! De Allergoforce neusspray is een oplossing met 100% zuiver en natuurlijk essentiële oliën. De essentiële oliën van boerenwormkruid, echte kamille, roomse kamille en zwarte peper zijn gekend om hun zuiverende, verfrissende en verzachtende eigenschappen!
Dit product wordt gebruikt bij de behandeling van neusverstopping, bijvoorbeeld bij allergische reacties of een verkoudheid. Het ontstopt en zuivert de neus door het slijm te verwijderen dat de bron is van bacteriële besmetting en door tegelijk uitdroging van het slijmvlies te vermijden. De aanwezige essentiële oliën zorgen dan weer voor een zalig gevoel van frisheid!

Ingrediënten:
Met 100 % biologische essentiële oliën*: Mandravasarotra, Zwarte spar, Eucalyptus radiata, Zonneroosje, Gewone mirtel, Rozengeranium.
Verrijkt met propolis.
*van biologische teelt.

Hoe te gebruiken:
Verstuiving in de neus. De flacon schudden voor gebruik. De sproeikop in een neusgat steken en verstuiven terwijl je door de neus inademt. Maak de sproeikop na elk gebruik schoon met warm water, laat drogen aan de lucht en zet er het dopje opnieuw op.
Allergoforce neusspray leidt niet tot gewenning.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis