Pranarôm Plantaardige olie Sint-Janskruid 50 ml

Pranarôm Plantaardige olie Sint-Janskruid 50 ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 12,30

Het in olie geweekte Sint-janskruid wordt al sinds de middeleeuwen gebruikt en is een echt “plantaardig verband"! Het is een wondhelend, herstellend en verzachtend oliemaceraat. Nu begrijpen we waarom ze al zo vaak door zovelen werd verkozen! Ideaal bij wondjes, maar jammer genoeg fotosensibiliserend, vermijd dus blootstelling aan de zon tot 24 uur na gebruik. Binnen de “beroemde“ behandelingen (die met een heel goede reputatie), raden we aan deze olie ‘s avonds aan te brengen, bijvoorbeeld bij het slapengaan...

Ingrediënten:
Vetzurensamenstelling afhankelijk van de olie gebruikt voor de maceratie. Sporen van essentiële olie van het Sint-Janskruid met ontstekingsremmende en ontzwellende werking. Onstekingsremmende en wondgenezende fytosterolen: hyperforine en hypericine (fotosensibiliserend).
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).

Hoe te gebruiken:
Geschikt voor fragiele, gevoelige en rode huiden. Verzacht en versoepelt.

Blessures en kleine wondjes: Breng na de wonde te hebben schoongemaakt en ontsmet, een aantal druppels van het maceraat van Sint-Janskruid. Bescherm de wonde met een verband of gaas.
Vermijd contact met de ogen.
Niet aanbrengen op beschadigde huid.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding.
De huid niet blootstellen aan UV-licht gedurende 12 uur na aanbrengen.
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 6 jaar.
UITWENDIG GEBRUIK
OPMERKING: Niet blootstellen aan de zon tot 24 uur na gebruik en niet inslikken.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis