Pranarôm Roller Anti-muggen Lichaamsmelk 75 ml

Pranarôm Roller Anti-muggen Lichaamsmelk 75 ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 18,63

Deze repulsieve lotion, efficiënt gedurende 7uren, heeft een aangename geur en beschermt de huid tegen Europese en tropische muggen (Aedes albopictus (tijgermug), Aedes aegypti, Culex pipiens, Anopheles gambiae). Dit BIO* insectenwerend middel is samengesteld uit Citriodiol®, een krachtig actief bestanddeel, afkomstig van planten en gekend voor zijn insectenwerende eigenschappen, en een mengsel van biologische essentiële oliën van citronella, van geranium, van lavendel en van citroeneucalyptus.

Ingrediënten:
Met essentiële oliën 100% biologische* : Echte Lavendel, Citroeneucalyptus, Palmarosa, Lemongrass, Tea-tree, Citronella van Madagaskar, Rozengeranium Egyptische, Kruidnagel, Gember + Citriodiol®.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).

Hoe te gebruiken:
Kinderen van 30 maand tot 6 jaar : breng het product enkel aan op de armen en de benen, 1 tot 2 x per dag.
Volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar: aanbrengen op de blootgestelde zones van het lichaam en de lichaamsmelk uitsmeren tot volledige opname, en om de 7 uur opnieuw aanbrengen. Mag worden aangebracht op het voorhoofd en de hals.
Zwangere vrouwen vanaf de 4de maand zwangerschap en vrouwen die borstvoeding geven: enkel ‘s morgens en ’s avonds aanbrengen, dus maximaal 2x per dag.
Opnieuw aanbrengen na het zwemmen.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis