Pranarôm Roomse kamille bio 5ml

Pranarôm Roomse kamille bio 5ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 26,22

Roomse kamille, dat is één en al aroma! Deze winterharde plant groeit op lichte zandachtige grond in West-Europa en heeft vederachtige blaadjes en composietbloemen met tongvormige witte bloemen rond een geel hartje op een conische bloembodem en geelachtige geribbelde dopvruchten. De essentiële olie heeft niet alleen een gusntig effect op de ademhaling, de urinewegen, de spieren en de gewrichten, maar kan ook gebruikt worden als huidverzorging of ter bevordering van het emotionele evenwicht.

Ingrediënten:
Chamaemelum nobile (L.) All.* (100%), isobutyl-, isoamyl-angelate.
*van biologische teelt.

Hoe te gebruiken:
2 druppels inslikken op een neutrale drager, 3 maal per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië: 6 druppels – 220 mg.
In geval van stress of emotionele shock, 3 druppels Roomse kamille op de zonnevlecht waardoor de zenuwstoornis zal weggenomen worden en/of als geurtherapie: breng 2 druppels Roomse kamille aan op de binnenkant van de polsen, breng de polsen onder de neus en bedek de neus met de handen en adem diep en langdurig in, herhaal 2 tot 3 keer na elkaar. Deze handeling kan meerdere keren herhaald worden volgens de behoefte.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis