Pranarôm Spijklavendel 10ml

Pranarôm Spijklavendel 10ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 9,67

Als je denkt dat deze olie wonderen verricht, dan sla je de spijker op de kop! Deze luchtplant houdt van het kreupelhout in Zuid-Europa en van kalkachtige gronden, houdt niet van de koude en heeft lichtpaarse bloemen geschikt in losse aren aan de top van lange stengels. De bloei en de oogst vallen later dan bij echte lavendel.
De spijklavendel geeft een essentiële olie die geschikt is voor spoedgevallen, want ze verricht wonderen in het zo goed als onmiddellijk verzachten en behandelen van zware brandwonden en wespensteken. Als je deze olie al in die omstandigheden nodig had, is dat het bewijs dat aromatherapie wel degelijk een volwaardige geneeskunde is!

Ingrediënten:
1,8 cineole, linalol, kamfer.

Hoe te gebruiken:
1 druppel inslikken op een neutrale drager, 2 maal per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië: 2 druppels – 85 mg.
Op alles wat prikt (beten van insecten die gif inspuiten (wespen, bijen,…)) of brandt (brandwonden, zonnebrand, schaafwonden): breng gedurende 1/2 uur om de 5 minuten 2 druppels Spijklavendel aan. Het resultaat is 'miraculeus'.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis