Pranarôm Tarwekiem 50ml

Pranarôm Tarwekiem 50ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 8,28

Een echte voedingsbron, zowel voor jou als je huid! Deze olie is rijk aan vitamine E om veroudering tegen te gaan. Deze dikkere olie ruikt heerlijk naar brood en granen. Ze is iets moeilijker te bewaren en het is dan ook aangeraden om ze snel na opening op te gebruiken.
De drogere en rijpere huiden zullen haar als cosmeticaproduct sterk appreciëren. Ze wordt puur gebruikt of in combinatie met een olie die meer doordringt, zoals jojoba, hazelnoot of zwarte komijn. In kleine hoeveelheden is ze ook ideaal voor het ontbijt in yoghurt of bij granen!

Ingrediënten:
Samenstelling in één oogopslag: een zesde deel enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Twee derde meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Een kleine hoeveelheid verzadigde vetzuren. Veel antioxiderende vitamine E. Vitamine K en carotenoïden.

Hoe te gebruiken:
10 g (1 soeplepel) per dag.
Cosmetisch gebruik: geschikt voor de droge, vermoeide en futloze huid. Lichtjes masseren ’s morgens en ’s avonds. Bij kloven een verlengde kuur volgen.
Tips & advies: Roomse kamille 3 druppels + Boerenwormkruid 3 druppels + Lemongrass 3 druppels + Tarwekiemolie 15 ml. Voor de verzorging van fijn en broos haar: voeg 6 druppels van deze synergie toe aan je shampoo.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis