Pranarôm Teunisbloem 50ml

Pranarôm Teunisbloem 50ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 10,90

De beste vriendin van de vrouw! Ideaal voor vrouwen boven de 40, of voor elke gepijnigde huid. Een kostbare en werkelijke olie tegen veroudering. Deze olie kan deel uitmaken van de persoonlijke verzorging of is te gebruiken als complement in het kader van een gezonde voeding.
De zaden van de teunisbloem zorgen voor een rijke olie die al eeuwenlang gebruikt wordt voor massages of andere remedies. Volgens sommigen staat de olie bekend voor haar werking tegen chronische ontstekingen, maar ook tegen hormonale schommelingen tijdens de (pre-)menopauze.

Ingrediënten:
Samenstelling in één oogopslag: een tiende deel enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Ongeveer vier vijfde meervoudig onverzadigde vetzuren (verscheidene types omega 6 waarvan bijna 10% gamma-linoleen: een goede omega 6 bekend voor zijn regulerende en ontstekingsremmende werking). Antioxiderende sterolen.

Hoe te gebruiken:
10 g (1 soeplepel) per dag. Geschikt voor alle huidtypes. Vertraagt de veroudering. Hydrateert de huid en voedt het haar en de nagels.
Recept voor een sla-olie: meng 20 % Teunisbloemolie, 40% Koolzaadolie en 40% olijfolie om aan de dagelijkse behoefte van W3, W6 en W9 te voldoen.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis