Pranarôm Zwarte komijn 50ml

Pranarôm Zwarte komijn 50ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 11,25

Een echte parel uit de Maghreb en Klein-Azië! Deze essentiële olie behoorde tot de elite onder de oliën in het Oude Egypte en ook Mohammed zei er later van dat ze 'alles bestrijdt, behalve de dood.' Een ingrediënt met een gekruide smaak, voor de verzorging van meer acute huidproblemen, zoals acne bijvoorbeeld. Daarnaast is zee ook een schat tegen veroudering! Het geheim? De aromatische bestanddelen maken haar bijzonder actief, maar de olie wordt wel goed verdragen.

Ingrediënten:
Samenstelling in één oogopslag: een vijfde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Bijna twee derde meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Talrijke zuiverende, immuno-stimulerende, wondhelende en/of antioxiderende actieve bestanddelen: essentiële olie uit Zwarte komijn, nigellone (antihistaminicum), vitamines en mineralen...

Hoe te gebruiken:
10 g (1 soeplepel) per dag. Geschikt voor droge, geïrriteerde en gekloofde huid. Gebruik bij haaruitval.  Helpt het natuurlijke afweersysteem te versterken en bevordert de spijsvertering.
Roos: masseer 1 tot 2 keer per week de hoofdhuid met 1 tot 3 eetlepels Zwartekomijnolie. Verwarm de olie tussen de handen en masseer dan van de haarwortels tot de punten. Laat gedurende minstens 1 uur tot een hele nacht onder een vochtige handdoek rusten. Spoel met een zachte shampoo.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis