Purasana Kombucha drink Curcuma 330ml bio

Purasana Kombucha drink Curcuma 330ml bio

Levering 2-3 Werkdagen
€ 2,95

Deze Kombucha met pittige kurkumasmaak van Purasana wordt gemaakt op basis van het klassieke recept – groene thee, suiker en gefilterd water. 

Kombucha is een gefermenteerde thee, een oud drankje dat al duizenden jaren gebruikt wordt. De voordelen die het vaakst aan kombucha worden toegeschreven zijn een verbeterde spijsvertering, meer energie en een heldere geest.

Heerlijk als aperitief zelfs!

De Purasana kombucha is een groene thee, gefermenteerd met behulp van een "scoby" (Symbiotic Culture Of friendly Bacteria and Yeasts). De suiker dient als voeding voor deze "scoby".

Elke echte kombucha is gemaakt op basis van thee, water en suiker. Het merendeel van de suiker wordt tijdens het gistingsproces gebruikt door de bacteriën voor de kombucha gebotteld wordt, dus in de uiteindelijke drank zit amper nog suiker.

Ingrediënten: 

Infusie van groene thee* en kurkuma* (gefilterd water + thee), rietsuiker* (verwerkt tijdens gisting), kombuchaculturen (bacteriën en gisten".
*Afkomstig van biologische teelt.

Gebruik:

Niet schudden, bij voorkeur koel drinken, bezinksel is normaal.
Net als andere ontgiftende producten is kombucha niet geschikt voor gebruik door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis