Rockstyle Bracelets Sodalite & Amethyst

Rockstyle Bracelets Sodalite & Amethyst

Levering 2-3 Werkdagen
€ 19,50

Je bent mooi vanbinnen en vanbuiten. Net als deze kostbare armbanden. Ze zijn gemaakt van de meest verbazingwekkende edelstenen en zullen je spectaculaire vibes brengen. So go on en Rock!

BLAUWE SODALITE Je weet wat het beste voor je is, wees gewoon trouw aan jezelf. Het is tijd voor je intuïtie om te spreken en te genieten van je persoonlijke en spirituele groei. Omring jezelf met harmonie en vertrouwen.

PAARSE AMETHIST Ontspan en vertraag. Het leven is beter met mooie dromen. Als je je eigen emoties analyseert, zul je ontdekken wat voor jou werkt.

 

Edelstenen kiezen jou uit: kijk goed, volg je gevoel en kies jouw favo armbandjes! Je zal zien dat de werking jou persoonlijk veel moois zal brengen!

RCK is hét sieradenmerk met edelsteen van Rockstyle. Vol zorg worden alle materialen geselecteerd op kwaliteit en uitstraling. In het mooie doosje zit ook een kaartje met bovenstaande tekst. 

Omdat Rocks unieke natuurproducten zijn, is ieder exemplaar net wat anders en zal er dan ook niet exact uit zien als op de foto: maar geloof ons, we zorgen dat je altijd een mooi exemplaar toegestuurd krijgt.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis