Tiger Balm Neck & Shoulder Rub 50g

Tiger Balm Neck & Shoulder Rub 50g

Levering 2-3 Werkdagen
€ 9,90

Heb je last van een stijve nek en/of schouders door een foute beweging te maken of in een verkeerde positie te slapen? Tijgerbalsem Neck & Shoulder Rub is de ideale oplossing! Inderdaad, deze zalf, voornamelijk bedoeld om stijfheid in de nek te verlichten, is niet alleen zeer effectief, maar begint bovendien vrijwel onmiddellijk in te werken!
Tijgerbalsem belichaamt de kracht van de tijger. Haar formule is al eeuwenoud en ze is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Er gaat niets boven het gevoel van Tijgerbalsem om snel spanning en vermoeidheid van je schouders en nek te verdrijven!

Ingrediënten:
Kamfer (11%), menthol (10%), gedementholiseerde muntolie, diazolidinylureum, eucalyptusolie, FD&C blauw 1, glycerine, lavendelgeur, methylglucosedioleaat, methylparaben, PVM/MA-decadieenkruispolymeer, propyleenglycol, propylparaben, triethanolamine (TEA), water.

Hoe te gebruiken:
Het enige wat je hoeft te doen is het twee tot drie keer per dag aanbrengen waar het pijn doet en je zult merken dat de pijn in een mum van tijd zal verdwijnen.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis