Tiger Balm White 19g

Tiger Balm White 19g

Levering 2-3 Werkdagen
€ 7,90

Het is zaterdagochtend, je wordt wakker en denkt aan het fantastische diner dat vanavond gepland staat. Je probeert uit bed op te staan en realiseert je dat je neus helemaal verstopt zit: het gevoel alsof er een verkoudheid op je deur klopt. Je instinctieve reactie is natuurlijk om naar je medicijnkastje te lopen om een pilletje tegen verkoudheid te nemen. Maar is dit echt een goed idee? Moet je je lichaam eigenlijk wel belasten met de bijwerkingen die zulke chemische pillen vaak veroorzaken?
Gelukkig is er een alternatief: Tijgerbalsem Wit! Deze zalf is een kruidenproduct dat binnen de kortste keren voor het gewenste resultaat zal zorgen. Of je nu last hebt van een verkoudheid, hoofdpijn of buikkrampen: Tijgerbalsem Wit verzacht en verlicht! Ontdek zelf waarom deze Tijgerbalsem in veel culturen een van de meest geliefde huismiddeltjes is!

Ingrediënten:
Kamfer (25%), muntolie (13,7%), menthol (8%), kruidnagelolie (1,43%).

Hoe te gebruiken:
Doe een beetje Tijgerbalsem op de pijnlijke of geïrriteerde plaats (neus, keel, voorhoofd, borst, buik...). Masseer zachtjes in en laat de natuurlijke bestanddelen hun werk doen!

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis